Koronapass

Desember kreve koronapass for folk som reiser fra Norden til Sverige. Mens en rekke europeiske land deriblant Sverige har tatt i bruk koronapass for å holde samfunnet åpent er norske myndigheter avventende.


Ny Koronalov I Frankrike Krever Koronapass Pa Fly Tog Og Restauranter I 2021 Frankrike Bratislava Storbritannia

Sverige vil fra 21.

. Regjeringa varslar òg at dei vil sjå. 1806 Høyretopp vil innføre koronapass. Vi ser en økende smittespredning i Europa men også i.

Landet innførte i juni krav om koronapass. Folket har tydeligvis glemt historien hvor man også den gang gradvis fjernet folks demokratiske rettigheter ut fra argumentet at det var. Utfordringen er at omikron ser ut til å smitte lett også blant.

Geirmund Lykke Krf var enig med Løvik. På to uker har Helsedirektoratet forandret mening om bruk av koronapass innenlands skriver Aftenposten. Ho seier vidare at det er ei totalvurdering av situasjonen på Nord-Jæren som avgjer om det blir teke i bruk.

Det er forbausende at folket synes å være likegladlikegyldig til innføring av koronapass. Når det skjer er førebels uvisst. Innføring av koronapass slik enkelte ordfører tar til ordet for er innføring av diktatur og dermed frata borgerne sine demokratiske rettigheter.

- Ingen ønsker tvungen vaksine og koronapass er ikke å tvinge noen til å gjøre noe mot sin vilje. Ikke flytt festen hit er statsministerens beskjed til nordmenn. Hun mener innføring av koronapass kan føre til at.

November var direktoratet positive men 7. Også nasjonal bruk blir vurdert. Stavanger kommune ventar med å innføre koronapass.

Dermed er det ikke aktuelt med koronapass i Trondheim i 2021. Desember kreve koronapass for folk som reiser fra Norden til Sverige. Lovforslag om koronapass sendes på høring på nyåret Høyre etterlyser et nasjonalt koronapass som kan brukes når en ny koronavariant kommer.

Det kan ikke understrekes nok at de åtte prosent som er uvaksinert skaper halvparten av pasientene på sykehus - det viser at det. Siden juni er det registrert 182000 saker i Frankrike der folk har forsøkt å forfalske koronapass. Statssekretær Ole Henrik Bjørkhold Ap i Helse- og omsorgsdepartementet sa onsdag til NTB at selv om mye tyder på at vaksinen.

Oslo Høyres gruppeleder Anne Haabeth Rygg mener koronapass må tas i bruk. Sverige vil fra 21. Tromsø kommune står klare til å innføre koronapass så snart den tekniske løysinga er på plass.

Vi har det til fortløpande vurdering og det vil vere eit tema på beredskapsmøte neste veke seier ordførar Kari Nessa Nordtun Ap til TV 2. Nordmenn er velkommen til Sverige men må da følge de samme restriksjonene i julen som gjelder i Norge mener statsministeren i Sverige Magdalena Andersson S. Mens en rekke europeiske land deriblant Sverige har tatt i bruk koronapass for å holde samfunnet åpent er norske myndigheter avventende.

Desember mener direktoratet at slikt pass. Et koronapass kunne antakelig gjort at smittetrenden for delta snudde raskere og at vi fikk færre innleggelser. Koronapass må ligge i verktøykassa slik at vi kan spare folk fra å bli permittert for andre eller tredje gang.


Actuel Panosundaki Pin

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel